Alice 20.

2010.07.18. 01:31

Sóhajaim egyre szaporábbak voltak, mert bár nem volt szükségünk levegő vételre, úgy éreztem megfulladnék, ha nem veszek levegőt.

Nem láttam előre a következő lépését, tán mert az elhatározás is eléggé hiányzott, vagyis hirtelen ötlet volt, meg teljesen lefoglalt a hullámokban rám törő apró élvezet. Hirtelen az ágyra nyomott, és én felnyögtem, mintha ténylegesen fájdalmat éreznék durvaságától, de váratlanul ért a dolog. Letaszított és egy gyors mozdulattal hatolt belém, mire én hangosan felnyögtem, és körmeim a lepedőbe, még inkább az ágyba mélyedtek.

Kezdetben lassú ütemet diktált, mégis profibb módon, mint bárki, aki aktív szexuális életet él, majd egyre sűrűbb nyögéseim, felbátoríthatták, mert egyre gyorsabb volt az ütem, és jobb is, hogy nem kellett oxigén a szervezetemnek, ugyanis a sok sóhaj közepette nem bírtam volna levegőt venni.

Furcsa érzés fogott el, nem is tudom miért, mert nem ez lett volna a legjobb pillanat, hogy belegondoljak mit is teszünk most, de ha kellemetlen érzést is bocsátott belém valamiféle kósza gondolat, egyáltalán nem akartam volna leállni. Most már úgyse lehetett volna, arról nem is beszélve, hogy még sosem tapasztaltam ehhez foghatót.

- Látni akarom az arcod. – szóltam végül több nyögés közepette, majd egy pillanat alatt tepertem megint csak magam alá, hogy mégiscsak átvegyem az irányítást, de azt meg nem akartam megmondani mikor érzi készen magát a behatolásra, ezért is voltam meglepve, amikor hátulról támadt.

Finoman fogadtam magamba őt ismét, de még így is alsó ajkamba haraptam, mikor újra megéreztem őt minden ízében.

Lassú tempóval indítottam, majd egyre gyorsítottam, de nem akartam még elmenni, azt akartam, hogy együtt élvezzünk el, bár ez elméletileg csak vágyálom, mivel mi nők nehezebb esetek vagyunk. Mindenesetre, újra felülésre kényszeríttettem, így más szögben éreztem meg magamban, ami kicsit mintha fájt volna, de mégis a legkellemesebb értelemben.

Éreztem, hogy közel a vég, túl sokáig húztuk az előjátékot.

Lassan kezdtem a hátamra dőlni, de éreztem, ahogy lágyan körülfogja kezeivel a derekamat, ahogy bársonyos ajkait is, amint végigszáguldottak a testemen.

A remegés elindult a testemben, az utolsó, mely mámoros rándulásokat okoz, de ekkor nyelvének forró érintését éreztem meg odalenn.

Kezeim finoman játszottak el hajával

 

 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardandalice.blog.hu/api/trackback/id/tr992158182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gitka91 2010.07.18. 17:23:03

Hát hello!

Hát a végére értem. És én sem azért olvastam el, mert kötelező lett volna. Szánom bánom, de nem írok visszamenőlegesen kommentet, mert voltam olyan kis béna, hogy csak most regisztráltam. De hosszú leszek ígérem. Őszintén nem nagyon olvastam még Alice/Edward ff-t. Én maradtam idáig a hagyományos sémánál. De mivel Edy benne van, ugye kötelező darabbá lépett elő. Elsőre meglepett, furcsa volt a felállás, nehéz elképzelnem, hogy Alice Jasperen kívül bárkit is úgy érzékelne. De aztán, jött az egyik rész után a másik.
Bevallom kezdetben szurkoltam azért h ne történjen semmi köztük, de már nem bánom. Most engem is kis perverznek tartotok? :-)
Itt is leírom, az egyik legnehezebb karakter szerintem Edward. Ő olyan kis mistic. :-)A fejben lefolytatott gondolatsorok nagyon jók. Volt az egyik fejezetben egy visszaemlékezése Edwardnak Emmmetről. Na, azon jót vidultam.
Ha lehetne 3 kívánságom, az egyik a hossszabb Edys rész lenne. Ez nálam már betegség. :-)
Egy apróság még, tetszik a színkiemelés az Alices részeknél.
Mostantól rendesen kommentelek, ígérem. Jöhetnek a következők.
Test ne maradjon szárazon. ;-)
Puß
Gitka

Edward Anthony Cullen 2010.07.18. 17:28:09

@Gitka91: hehe:) köszi, hogy idáig jutottál:) Az hosszabb Edward részek ugye az én feladatom lenne, de sose tudok olyan jót írni, mint drága barátném, aki Alice karakterét formálja. Ígérem igyekszek tartalmasabb lenni. Örülök, hogy tetszett az Emmettes monológ:) próbáltam a perverzség mellé egy kis emmettes humort is beletenni :)

Alice Marie Cullen 2010.07.18. 17:36:18

Hát én is sokszor visszaolvastam már,hogy mi honnét indult ki,de annyira következett egyik a másik után,hogy azt kell mondjam, hogy ha megálljt parancsolnak lett volna érdekes vagy váratlan fordulat...vagyis úgy értem, hogy én az apró termetemmel nem vagyok hibás,vagy csak épp annyira,amennyire drága öcsikém,hogy ez az egész megtörtént :D A hosszúság dolgokról csak annyit,hogy én nagyon elszaladok gondolatban,csúnyán mondva f*som a szót (ez nem volt valami Alice-es)de tény és való,hogy Edy is elmélkedhetne bármin,bár annak örülök,hogy így is elvisel :D És most is csak azért zártuk itt a le dolgot,mert hagyni kell következő esetekre is perverzkedéseket :D
Emmett-es szövegét én is imádom!!!De igazából az egész Edy figura valami kiválóan van hozva,ahogy még Meyer se tudná :D mondom is mindig "edwardosabb edward"

Edward Anthony Cullen 2010.07.18. 17:38:40

@Alice Marie Cullen: nos igen a másik kikötözős dolgot kicsit elnapoltuk:) Ed had élvezze most ki kicsit ezt az új dolgot extra perverzkedés nélkül:D

Alice Marie Cullen 2010.07.18. 17:43:39

@Edward Anthony Cullen: Hát érzékelem,ahogy kiélvezi XD Erre azért nem számítottam volna Tőle :P De mindenesetre először majd a fürdőzés jöjjön...ha már aludni képtelenek...milyen vicces is,ahogy majd fekszenek és bámulják a plafont...

Edward Anthony Cullen 2010.07.18. 18:02:13

@Alice Marie Cullen: a fürdőzést tegnap tök jól elképzeltem... még gyertyát is gyújtottam a kádban

Alice Marie Cullen 2010.07.18. 19:31:11

@Edward Anthony Cullen: jaj,ne is mondd...persze ezt csak Alice énem mondja,aki mélyen bennem lakozik XD Alapjáraton,vagyis nagyon nyíltan nem vagyok az a romantikus fajta,ahogy tapasztalhattad is...de ne csigázz Edy...inkább írj :P
süti beállítások módosítása