Alice 59.

2011.01.16. 22:12

 - Ugyan már, egy kis csóktól miért félsz, hogy bárki meglátja?!  - kérdezem huncut hanggal, és közben még mindig egy ártatlan kislány ábrázatával pillantok fel az én nagy, és magas bátyámra, akit szépen megrontottam pár nap leforgása alatt, de talán még nem eléggé…viszont én meg nagyon, de nagyon rossz kislány lettem ez idő alatt, és valami olyan vadállat szabadult ki belőlem, amitől nem féltem, de meglepett, és mindezek ellenére nagyon vonzott, rettentően tetszett ez az új, csíntalan, szertelen, szabály szegő, és határokat feszegető, sőt áthágó énem.

- Ugyan hagyd már a szomszédokat…vagy mondjam azt, hogy engem kifejezetten felizgat, ha néznek?! – kérdezek vissza egyfajta pajkos hangon, és kuncogok is egyet, és látom Edward milyen rosszallóan néz rám, és talán zavarba is jön kissé.

Talán ennyire hiányozna Neki a régi Alice, aki aranyos kis hugicája volt, akivel elsakkozgatott…hát tény és való, sokat változtam, és már nem sakkozunk, de ha akar esetlegesen feles poharas sakk készlettel elszórakozhatunk majd. Komolyan meg kéne rémülnöm magamtól, de nem megy, nagyon is tetszik ez az új dolog, szinte felszabadultam, pedig én aztán sose fojtottam magamba semmit se, de ez az Alice rettentően kinyílt.

De nem kell sokáig húznom, vagy éppen hergelnem, pontosabban felkorbácsolnom vágyait, hisz mint valami őrülten éhes vad kezdi letépni rólam a ruhát.

- Rettentően tetszik…és tudod mennyi pornófilm kedvenc helyszíne ez… - hát igen, evvel talán megdöbbentem őkelmét, aki valószínűleg semmiféle erotikus dolgot nem látott még a százhét év magánya alatt. Lehet mégiscsak olyan színésznőnek kéne elmennem, vajon mit szólna hozzá?! Féltékeny lenn, vagy felizgatná…azon kapnám néha, hogy azokat a filmeket nézi, amiben én vagyok, vagy éppen közben teperne le?!

Nagyon, nagyon rossz kislány vagyok!

De nem is merengtem tovább, ugyanis felkapott és a hideg márvány konyha pultra helyezett, és tovább szedi le rólam a ruhákat, de én se időzöm sokáig, letépem, vagyis széjjel szaggatom a rajta levő inget, mint egy mohó gyerek, amikor keresi a sok ajándék közt azt az egyet, amire nagyon vágyott…én elsőre megtalálom. Mondhatni BINGÓ!

- Furcsa, hogy én vagyok ilyen heves, pedig te nem éltél nemi életet, hosszú…hosszú évekig. – nyújtom el a mondat végét.

- De mi van, ha én így akarom kiélvezni minden egyes pillanatát?! – kérdezek vissza egy kislány lebiggyesztett ajkaival. Majd elfektet a pulton, és ajkaival kényezteti végig testemet, a nyakamtól haladva a mellkasomon át, a hasamig, én meg csak fel-felnyögök édes kínzásától.

- Akkor mire vársz még?! – kérdezem türelmetlenül, pedig amúgy imádom, mikor így kínoz, csak mivel ezt az erdőben kezdtük el, még forr bennem az akkor gerjesztett érzés, bár Edward iránt szerintem pillanatok alatt robban ki.

- Eddig nem akartad, most meg ráadásul az agyamat is húzod? Edward, te gonosz egy dög vagy! – fakadok ki, és szinte rámorogtam, majd ellöktem magamtól, és rávetettem magamat, mint egy éhes farkas.

- Tudod, hogy nem szép dolog velem így játszadozni…mellesleg meg imádok irányítani. – bár már fene se tudja, hisz ha minden igaz Ő az idősebb és lehet neki kéne adnom a kormányt, de nem szeretem, ha ennyire játssza az érinthetetlent, aztán pedig olyan gyönyörökben részesít…jó, sokat nem várhatok Tőle, hisz Emmettnek is mondtam, hogy csak most kóstolt bele, így nem akarhatom, hogy azonnal egy szex állat legyen, akit nem zavar a nyilvános érzelemnyilvánítás.

Szóval lehet vissza kéne fognom magamat, így mielőtt bármit tennék, bár forr a vérem, de inkább a nem rég történt vadászatnak tudom mi, leszállok róla, és mintha mi sem történt volna, rendbe hozom magamat, vagyis megigazítom a hajamat, majd a pulthoz lépek, és valamiért pakolászni kezdek rajta, mintha annyi minden lett volna, és azt annyira leborítottuk volna. Persze kicsit vissza kell találnom higgadt énemhez nekem is, és nem jut eszembe jobb dolog, de aztán a fürdőbe megyek, hogy a tükörben megnézzem mennyire kenődött el a smink, mennyire lettem véres és a többi. De egészen jól vadásztam, ahhoz képest, hogy mennyire tombolt bennem a vérszomj. Kicsit leöblítem az arcomat langyos vízzel, majd keresek valami ruhát, és felveszem, majd lezuttyanok a kanapéra a televízió elé…vajon Edward mit csinálhat?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardandalice.blog.hu/api/trackback/id/tr62588938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása